©Todas las imagenes de esta pagina tienen los derechos reservados

Quines llums hi deu haver en aquest petit planeta blau?

Fa qüestió d'uns 9 anys, vaig decidir que la meva il.lusió a la vida no era treballar i portar una vida sedentaria, (cosa que no vol dir que la portés) tot al contrari, però ni tan sols volia imaginar que se mi podia tornar.

Viatjar pel món i poder fotografiar les emocions de qui he tingut aprop,vaig coneguen per el camí o he trovat en cada moment, ha estat quelcom que sempre m'ha atret, i que he aprofitat per fer-ho sempre que n'he tingut ocasiò.

Aquest GRAN (Per mi) projecte, es tracta d'intentar captar i transmetre, amb les meves fotos, tota classe de cultures, races o el que sigui que pugui trobar-me al llarg d'aquest viatge. No sé els anys que en principi em caldria per completar la meva ruta. Però u anirem veien en els mons diferents...

El dia 14 de Març de 2012 agafo l'avio que em portara espero a un munt de mons diferents. Espero qeu els compartim encara que sigui per aquest medi. COm deia el colega de la peli d'Hacia rutas salvajes: LA FELICITAT NOMÉS ÈS REAL CUAN ES COMPARTEIX....








Precios Bernat pescaire

jueves, 16 de octubre de 2008

Descripció aprox. de la ruta que m'agradaria fer 1era part

Bé, haig de dir per començar, que avui es 17/10/2008 i que el viatge, anirà condicionat per els conflictes que per interessos com sempre polítics o religiosos, que de ben segur hi haurà d'aqui a 2 anys, que serà quan comenci la meva aventura. La idea no es anar a fotografiar coses morboses tot i que sigui el que " més ven." Crec que a vegades això ens amaga la situació real de molts països, on no tot es sang i fetge. Segur que també hi ha somriures.
Ja esta bé d'enrotllar-me i anem a la xixa!! jeje.
La idea inicial es travessar des de Catalunya fins Argentina si pot ser sense agafar cap avió,
passant per països com Turquia, Iran, Pakistan, entrar a la Índia i pujar cap a Nepal, travessar Xina fins arribar a Mongolia per recórrer l'extensió més gran possible, tornar a baixar cap a la Xina aquest cop amb més temps que pujant cap al nord. Desde aquí la idea es visitar Índia amb molta calma, ja que es un país que sense saber el perquè m'atrau. Un cop hagi baixat fins a la illa de Sri Lanka tonaré a pujar per entrar a Tailàndia on cap al sud m'agradaria realitzar una ruta amb Kayak per la costa sud-oest del país.

11 comentarios:

Unknown dijo...

Molt bé crack! No t'oblidis de passar per l'Esparra, Castanyet i Llançà eh!!! jeje!!! Molt bé, molt bé, en serio.
Esperem que tornis sencer!!!

Marc i Cristina.

Carles dijo...

hola valent,
sort que encara queda gent com tu, capaç d'arriscar-se per un somni. El món és molt gran i només vivim una vegada, així que, endavant Pep!!!
estem en contacte,
Carles

pepGIRONA dijo...

Molt Bones gent!!!! m'alegra veure els vostres comentaris!!!! Moltes gracies!!!

Javi dijo...

Hola Senglar!

Espero poguer, ni que sigui acompanyar-te uns dies durant aquest recorregut-viatje-forma de viure-somni... que tens al teu cap. A tope xaval...

David dijo...

Hola pep,
una manera molt interessant de coneixer món, sobretot per anar sense pressa!!
Salut i força,
David

Judit dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Judit dijo...

Hola Pep!
Doncs sento decebre't, però ni la foto és meva ni la que hi surt sóc jo... La vaig trobar per la xarxa de casualitat i em va semblar molt maca. Per cert, boníssimes les teves fotos! I molta força per l'aventura que tens pensada! Ànims!

Judit

la del kayac groc dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
la del kayac groc dijo...

Hola!, només desitjar-te que facis realitat totes les aventures que s'et passen pel cap i moltes més.
I evidentment, que segueixis fent fotos, que de tan en tan, en surt alguna de bona i la pots penjar aqui!;)
Petons desde l'ombra

Anónimo dijo...

hola pep no et crida la selva?
i els tepui, va animat i si vols en donc la tabarra un o dos mesos
cuidat trempat ens veiem.

Eva Prats dijo...

Ara començo a entredre-ho tot....

Albums de fotos al Flickr