©Todas las imagenes de esta pagina tienen los derechos reservados

Quines llums hi deu haver en aquest petit planeta blau?

Fa qüestió d'uns 9 anys, vaig decidir que la meva il.lusió a la vida no era treballar i portar una vida sedentaria, (cosa que no vol dir que la portés) tot al contrari, però ni tan sols volia imaginar que se mi podia tornar.

Viatjar pel món i poder fotografiar les emocions de qui he tingut aprop,vaig coneguen per el camí o he trovat en cada moment, ha estat quelcom que sempre m'ha atret, i que he aprofitat per fer-ho sempre que n'he tingut ocasiò.

Aquest GRAN (Per mi) projecte, es tracta d'intentar captar i transmetre, amb les meves fotos, tota classe de cultures, races o el que sigui que pugui trobar-me al llarg d'aquest viatge. No sé els anys que en principi em caldria per completar la meva ruta. Però u anirem veien en els mons diferents...

El dia 14 de Març de 2012 agafo l'avio que em portara espero a un munt de mons diferents. Espero qeu els compartim encara que sigui per aquest medi. COm deia el colega de la peli d'Hacia rutas salvajes: LA FELICITAT NOMÉS ÈS REAL CUAN ES COMPARTEIX....








Precios Bernat pescaire

jueves, 15 de enero de 2009

Alguna cosa es cou a la cuina... i ja fa oloreta...

Hola a tothom!!!!
ALASKA IN KAYAK....
Que bé que sona!!! I més quan sembla que el projecte tira endavant!! Estic molt content dels progressos. Ahir ja es va començar a perfilar quines podien ser les zones on podia anar l'expedició.
Basicament hi ha un parell de candidates. Una es Glacier bay, que per suposat es molt temptador, i l'altre zona podria ser, remar d'Ancorache cap a Valdez.
Tot es massa interessant, imagineu... Poder remar entre Balenes geperudes, Orques, lleons marins, veure ossos, i poder apropar-nos a les glaceres que vomiten al mar en llargs fiords... Se'm fa la boca aigua i fins i tot la camara ja tremola, nomes de pensar-hi....

PD: volia agraïr a tots a qui despres d'aquests 4 mesos que fa que penjo cosetes per aqui, li continueu donant una ullada de tant en tant. Em fa molta il.lusió. GRÀCIES!!

8 comentarios:

Eva Prats dijo...

Em fas moooollllttaaaaaaaa enveja....Espero que t'ho passis genial...Ja m'aniràs informant!!!!

David dijo...

Hola Pep, algun dia m'hauràs d'explicar amb que o qui t'inspires per escriure, ho fas molt bé.
I les fotos? senzillament, excel.lents!!

pepGIRONA dijo...

eiiii!!! espero que sigui enveja molt sana!!!! Ostres dons no se pas que deu ser el que em motiva ultimament!!! No se si es el numero 7 o que!! jeje ultimament em passen coses bastant rares!! jejeje de totes maneres segur que t'agrada perque ho deus mirar amb bons ulls!!!! vinga i tant que estareu informats!!! moltes gracies!!

queralt dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Anónimo dijo...

eii pep!

q tal? magrada veure que hi ha gent motivada i ilusionada per viatjar o fer aluna cosa emocionant! Quan hi aneu a Alsaka? amb qui! us porteu els kayaks des de aqui??

jo aquí vivint a Noruega tot molt bé! fa un mes que vaig arribar i mhe hagut de adaptar a molts cavis (gent, clima, horaris, sol...) pero estic fent moltes coses i molts esports dhivern! segur que tagradaria tambe! molta sort i continua informantnos dels teus projectes!

ray

Unknown dijo...

Hola Pep, felicitats per el blog. Avui en Mateu, m'ha comentat que el tenies, de veritat felicitats, es inspirador al maxim. Segueix amb el teu projecte i ànims.

PAU SK dijo...

Peeeeeeeeeep!!

Baaaaaaaaaaaaaaandido!!
KAYAK ALASKA...si us plau fes-nos sommiar!!

Gràcies per regalar-nos imatges tant potents!

Endavant les atxes!

PAU SK

pepGIRONA dijo...

hola a tothom!!!
Gracies!!!!
Mariona, records a en mateu!!
i Senyor Pau Calero!!!! I tant que alaska!! ja en parlarem!no se si ens veurem avans pero segurqament en el simposium de llança i serem!!!! cuideu-vos molt i records a tots!!! una abraçada

Albums de fotos al Flickr