©Todas las imagenes de esta pagina tienen los derechos reservados

Quines llums hi deu haver en aquest petit planeta blau?

Fa qüestió d'uns 9 anys, vaig decidir que la meva il.lusió a la vida no era treballar i portar una vida sedentaria, (cosa que no vol dir que la portés) tot al contrari, però ni tan sols volia imaginar que se mi podia tornar.

Viatjar pel món i poder fotografiar les emocions de qui he tingut aprop,vaig coneguen per el camí o he trovat en cada moment, ha estat quelcom que sempre m'ha atret, i que he aprofitat per fer-ho sempre que n'he tingut ocasiò.

Aquest GRAN (Per mi) projecte, es tracta d'intentar captar i transmetre, amb les meves fotos, tota classe de cultures, races o el que sigui que pugui trobar-me al llarg d'aquest viatge. No sé els anys que en principi em caldria per completar la meva ruta. Però u anirem veien en els mons diferents...

El dia 14 de Març de 2012 agafo l'avio que em portara espero a un munt de mons diferents. Espero qeu els compartim encara que sigui per aquest medi. COm deia el colega de la peli d'Hacia rutas salvajes: LA FELICITAT NOMÉS ÈS REAL CUAN ES COMPARTEIX....








Precios Bernat pescaire

miércoles, 18 de febrero de 2009

Queden menys de 9 dies...


Fa 3 setmanes, vaig decidir que ja n'hi havia prou... Vaig decidir que ja era hora de començar a fer alguns canvis...

Plego de la feina....
No podia imaginar que em treies tant pes de sobre, tant sols dient-li al meu jefe que, el dia 28 seria l'últim que podrien trucar-me, ja sigui, perque esta nevant, ha caigut un roc, hi ha inundacions, o s'ha d'anar a treure un animal que s'ha enclastat contra un cotxe i s'ha de portar al congelador...

Ja n'hi ha prou de fer coses que no m'agraden...

Soc molt feliç amb el que tinc i amb qui tinc a prop...
Hi ha coses que no es poden canviar, (Com el que surt a la foto que vaig fer a Vic) Pero encara n'hi ha moltes que si...

12 comentarios:

Carles dijo...

M'ha emocionat la foto del castell de Farners!
Fa poc vaig llegir al diari una frase que em va agradar. Deia així:
"El talent, en bona mesura, és una qüestió de insistència"
Doncs això, cal insistir, cal perseguir els nostres somnis.
No?

Anónimo dijo...

Si senyor!

Estas fent el que tothom voldria fer però quasi ningú s'atreveix a fer.

MOlt bona "LA" foto de la Torre i la del Castell de Farners!

Endevant, queden tantes coses per fer...

Roger

Anónimo dijo...

Per la mateixa regla, fer tonteries es de tontes.
La foto del castell és aquella que et vas quedar sense bateria?
Et felicito, no només per la foto.
Rosa

Javi dijo...

Hola Senglar!!!!

Si veritablement tenim una riquesa aquí a la part bona de l'hemisferi nord, es la capacitat de llibertat per prendre decisions... aprofita tu que ets valent! Si senyor amb dos collons!!!!

pepGIRONA dijo...

Molt bones!!!
Per suposat, que estic completament d'acord carles amb aquestas reflexió!! Ja saps el que diuen també, qui álgu vol álgu li costa!! pero s'hi han de posar ganes! m'alegro que t'agradi la foto de farners! ja t'explicare l'historia!! jeje
Gamberruuu Rògerrrr!!
si ja saps com va aixo!! ja saps moltes de les coses que queden per fer, i ja saps que moltes seran compartides!!!! una abraçada.
Hooola rosa! jeje be, jo no he dit aixo... ben be.. jeje o si... ;-)
es broma, la foto del castell, si es la que vaig fer per segon cop, en aquella fosca, freda, i solitaria nit d'hivern...
Merci, espero que la teva etapa tambe comenci molt be!!
Javiii!! jeje que haig de dir-te...
Tinc un molt bon amic, que sovint em deia:
CON MAS COJONES QUE CEREBRO!!
El coneixes... ;-) jeje una abraçada!!

queralt dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Eva Prats dijo...

hei company!!!!
que bé que comencis una nova etapa a la teva vida. Renovar-se o morir!!! Nous projectes, noves il.lusions...això és bo! Sempre que siguis fidel al teu cor i a les teves conviccions...aquesta és la manera de poder créixer!!!!
Al teu voltant es respira optimisme i ganes de viure! Sense complicacions i amb transparència. Hem d'aprendre molt de tu!!!!
Gràcies per ser com ets, i deixar-nos veure petits trocets de la teva ànima en aquest bloc.
I recorda...de mica en mica...s'omple l'esperit!!! Kisses!!!!

pepGIRONA dijo...

Hoooooolaaaa!!!!!
Dons mira per on! em sembla que el que faig es perque intento ser quarent i honest amb mi mateix!! Pensar en el passat, esta be per apendre dels errors, pero no cal entretenir-s'hi gaire que si no et perds el present!!

Renovarse o morir...
Morir a de ser lleig no?? ;-) Em quedo amb renovar-me em sembla!! i si pot ser envoltat de "coses" que m'omplin, i que desitji fer de devo!!
Em sembla que haurem d'estudiar tots plegats per apendre molt uns dels altres!! i poder creixer junts...
FIns aviat!!
PD: em queden 3 dies!!!! jejeje petons

Anónimo dijo...

PEP!

o sigui que t'has tret un pes de sobre!! ja no et trucaran per les nevades, ni per les inundacions!!! però si era igual!!! igualment no agafaves el telèfon!! que jo ho ser!!! tot el dia amb la càmara amunt i avall!!!

Per suposat, tot això es broma! durant el temps que hem estat junts, treballant, t'ho has currat moltíssim. No solsment donant la cara quant feia falta sinó fer que dins la oficina l'ambient fos molt divertit i amigable.

Per tot això i l'amistat que ens uneix espero que tot et vagi molt bé. Viu, sigues feliç amb qui triis, de la manera que desitgis i quant vulguis veure una excompanya de feina, ja saps!!!

Vaia rollo...però a quedat maco, oi?!

Apa, ciao!!! que jo..TINC FEINA!!!

MIREIA.-

Anónimo dijo...

eo! has marxat de vancances? ara que no et mana ningú a cap hora... pot sortir de dilluns a diumenge o pots no entrar....

pepGIRONA dijo...

Ei Mireia!!
Moltes gracies guapa!! Jo tambe m'ho he passat m,olt be treballant amb tu, tot i que ets una tia dura... jejeje ;-)
Per soposat que ens veurem! i si pot ser a no tardar massa!! em deus un sopar! o era al rebes... jeje Moltes gracies per tot, i sobre tot per ser com ets.. una abraçada i fins aviat..


Eo! Estic una mica de vacances si!!! Dons la veritat es que si que puc no entrar! i mola! ho recomano a tothom que pugui fer-ho!
Fins aviat!

PAU SK dijo...

Peeeeeeeeeeeeeep !!

"Ho haveu vist bé això, ho haveu vist bé...la mare que el va parir!!!" ;)

Collons, en uns moments com aquests fer un pas com el que fas és admirable Pep. Tu si que ets lliure i ho tens clar!

Et conec fa poc però sempre has tingut clar com volies viure la teva vida i quines prioritats tens. Ets honest amb tu mateix i conseqüent amb el que penses i això és molt important per aconseguir la felicitat. No??

Bé i ara : "Hazme gosssar negro!!", "Dame más papito, dame más!!" : Fotos, viatges, aventures...comença el segon acte!!

Una abraçada i ens veiem!!!

PAU SK

Albums de fotos al Flickr