©Todas las imagenes de esta pagina tienen los derechos reservados

Quines llums hi deu haver en aquest petit planeta blau?

Fa qüestió d'uns 9 anys, vaig decidir que la meva il.lusió a la vida no era treballar i portar una vida sedentaria, (cosa que no vol dir que la portés) tot al contrari, però ni tan sols volia imaginar que se mi podia tornar.

Viatjar pel món i poder fotografiar les emocions de qui he tingut aprop,vaig coneguen per el camí o he trovat en cada moment, ha estat quelcom que sempre m'ha atret, i que he aprofitat per fer-ho sempre que n'he tingut ocasiò.

Aquest GRAN (Per mi) projecte, es tracta d'intentar captar i transmetre, amb les meves fotos, tota classe de cultures, races o el que sigui que pugui trobar-me al llarg d'aquest viatge. No sé els anys que en principi em caldria per completar la meva ruta. Però u anirem veien en els mons diferents...

El dia 14 de Març de 2012 agafo l'avio que em portara espero a un munt de mons diferents. Espero qeu els compartim encara que sigui per aquest medi. COm deia el colega de la peli d'Hacia rutas salvajes: LA FELICITAT NOMÉS ÈS REAL CUAN ES COMPARTEIX....








Precios Bernat pescaire

jueves, 18 de junio de 2009

Be nomes queden 6 dies i ja no penjare res mes en força temps


Be, companyes i companys!

Dons mira per on!!! Ja nomes queden 6 dies, per marxar a Alaska!

Fa aprox. uns 8 mesos, que es va començar a coure el projecte, tot i que hi ha hagut algun contratemps que altre, i (amb pena dic aixó) un parell de baixes: La Queralt Altimira i l'Eva Merino.

Sembla dons, que el moment d'arrivar a Juneu, carregar els cayacs de teca i començar a navegar, ja esta a tocar dels dits.

Deixo aquì, força, per no dir massa, coses per fer. Així que els Grizzli, les Geperudes i el senyor Pacific ens hauran de deixar tornar.
Aprofito per penjar en aquesta "Ultima" entrada, una foto del lloc on si podeu, NO HEU DE DEIXAR D'ANAR!!!
Es la parada de crêpes. I que consti que no dic una parada de crêpes no. Dic: LA PARADA DE CRÊPES!! Està a Llançà davant de la base de SK KAYAK.

Jo no hi seré evidentment, (Però penso recuperar-les) jeje, però la Laura i/o L'Oris us faran les millors crêpes que hagueu menjat mai!!
Desitjo a totes i tots, els que us quedeu "vagarejant" per aqui, jeje que passeu moooolt bon estiu i ens veiem a la tornada!!!
Una abraçada!!
Per cer la foto es feta per: l'Ona Beneït de Vilafant

8 comentarios:

Eva Prats dijo...

Good luck!!!! Practise your English, be careful with bears and enjoy as much as possible.
I wish you the best!!! I luv u!

pepGIRONA dijo...

Hei! Good luck to tomorrow!! we are just around! jeje Espero que els bears parlin una mica catala!!!! jeje

Bel Arimany dijo...

Hola wuapeton voltador!!!
Bé doncs, això ja està, i el viatge comença en un no res. Enyoro ja des d'ara els teus escrits.
Don't worry your smile will talk for you!!! mooolts petones

pepGIRONA dijo...

I hope that the bears them grace!!!
jeje
Hola wapetona!!! dons mira tu per on si! ja esta aqui! qui havia de dir-ho. despres de tan parlar-ne semblava que no arribaria mai! a veure si des d'alla podem escriure alguna coseta1 no dubtis que si no algun mail potser caura!!! una abraçada moolt gran i petons

Anónimo dijo...

com que Beneïta????? ualaaaa però que és això??????
jejeje!
bé espero que ens veiem abans de que te'n vagis!! :D
un peto!

Ona.

Sara dijo...

Hola aventurer! Això ja està al caure, ara si que ja pots comptar el dies que queden amb els dits d'una mà. Bé espero que sigui un viatge molt interessant, t'ho passis genial, difrutis molt i tornis carregat de fotos per ensenyar i així fer-nos enveja jeje. Cuida't. Bye!!!

pepGIRONA dijo...

Hola Ona!!!!!
Ai tens rao em sobrava la dieressis!!! jajaja ;-) ens veiem dema per Llançà!!!
Petonets

Boooones Sara!! jeje dons si!! ja esta a tocar dels dits!! es curios que queden un parell de dies per marxar i em sembla que encara no m'en vaig a l'idea! de fet a en Roger li passa igual!! necessitem estar dins dels cayacs YA!! jeje per suposat que fare "afotos" Ja sap que mes que per fer enveja, sera per poder gaudir tots plegats les sensacions d'aquests petits moments anomenats fotografies!! fins mooolt aviat!! petons

PD: la paraula clau es rispep.
Crec que ve de: en pep es mort de ris!! je-je je que suat... ciau!!

Javi dijo...

Hola Senglar!!!

M'agraden les fotos, es nota que progresses, tot esta amb l'il.lusio que s'hi possa... I como dice fito: "despues de un invierno malo, una mala primavera" pero a l'inreves...

Apa! salutacions desde Mcleodganj (poblet del nord de l'india on hi han exiliats un munt de tibetans i hi ha el temple del dalai lama)i no dubtis que ja li he demanat a bhuda bona sort per a tu!!!!!

Una abracada

Albums de fotos al Flickr