©Todas las imagenes de esta pagina tienen los derechos reservados

Quines llums hi deu haver en aquest petit planeta blau?

Fa qüestió d'uns 9 anys, vaig decidir que la meva il.lusió a la vida no era treballar i portar una vida sedentaria, (cosa que no vol dir que la portés) tot al contrari, però ni tan sols volia imaginar que se mi podia tornar.

Viatjar pel món i poder fotografiar les emocions de qui he tingut aprop,vaig coneguen per el camí o he trovat en cada moment, ha estat quelcom que sempre m'ha atret, i que he aprofitat per fer-ho sempre que n'he tingut ocasiò.

Aquest GRAN (Per mi) projecte, es tracta d'intentar captar i transmetre, amb les meves fotos, tota classe de cultures, races o el que sigui que pugui trobar-me al llarg d'aquest viatge. No sé els anys que en principi em caldria per completar la meva ruta. Però u anirem veien en els mons diferents...

El dia 14 de Març de 2012 agafo l'avio que em portara espero a un munt de mons diferents. Espero qeu els compartim encara que sigui per aquest medi. COm deia el colega de la peli d'Hacia rutas salvajes: LA FELICITAT NOMÉS ÈS REAL CUAN ES COMPARTEIX....








Precios Bernat pescaire

jueves, 9 de julio de 2009

Beneit sigui el llibre de marees! (tide book)

Molt bones!!!

Com dic, que be van els llibres de marees si coincidicin amb la realitat!!! O amb l,horari solar o, amb horari local!! ni amb una hora mes ni amb una de menys!!!
Pas que hi ha qui u entengui!!!
I aixo que amb les correns que es provoquen en algunes entrades de fiords, (fins a 10 nusos!!) aixo son gairebe uns 20 km/h!! comptant que amb el caiac apretant una mica anem a gairebe 10km/h..
Be us podeu imaginar lo complicat que es pot tornar tot!!!

Ens trovem en un poblet, anomenat Wrangell pero no us escarraseu a prononciar-ho be, per que, pel que sembla ni sobren unes quantes lletres!!! jeje oh my god! haig d,apendre angles d,una vegada per totes!! jeje

Well, Anem a la xixa!!

Portem la tercera part del viatge! ja??? be, veurem que si pot fer...

Fins el dia d,avui, hem vist Balenes, orques, lleons marins, foques, ossos negres i brus. i aquests dos ultims mooooolt de aprop! Penseu que la optica amb que vaig, enfoca a partir 1,5m. el tele esclar, dons a vegades havia de fer-me enrera per poder enfocar com devoraven salmons!!!!!
Espectacular! ossos a 2m, balenes summergint-se i monstran-nos tota la seva aleta, a 5m del cayac, dofins, Lludrigues marines, colibris, blad eagle... Be, la llista de bitxos que hem vist fins ara es bastan extensa, ja m,agradaria penjar alguna foto pero tot arriba! i sera quant jo arribi a casa!!
Avui hem fet tan sols 15km, hi ha sigut per venir fins a Wrangell, i poder descansar una mica avans d,empendre l,ultima part del viatge, que ens servira per veure el Le Conte glacier i el delta de l,Estekin.
Si tot va be, el nostre viatge s,acavara a Pitersburg, ( encara que no u sembli un altre poble amb un nom inpronunciable!!)
Esperem que tot acavi d,anar be, i poder-vos ensenyar algunes de les fotos que he fet!!

13 comentarios:

Eva Prats dijo...

hei!!!!
bones notícies!!! heu vist óssos i no us han cruspit!!! jejejej...això només pot voler dir dues coses: o us heu quedat tan prims que els animalots creuen que no val la pena menjar-vos....o el vostre ferum és tan insoportable que s'allunyen de vosaltres...jejeje....
Molta força per a la recta final!!!
Petonets catalans!!! Muaks

lalluna dijo...

ei hola!!!

m'alegro moltíssim que estigueu bé! perquè esteu bé no?! ja ja ja

espero que l'sprint vagi igual de bé, perquè ha anat bé, no?? ja ja ja

va! que avui estic molt espessa i menjant el gelat tumbada a la piscina i escribint no em va bé!!

;P

ciao ciao ciao

Javi dijo...

Hola senglars!!!! canya, canya i a cruspir molt salmó!!!! ahhh no us oblideu que vuí una postal vostra. jejejejeje.

Suerte y al toro!!!!

Javi

Bel Arimany dijo...

Holaaaa wuapeton!!!!
ostres, ostres, ostres, la fauna en plè us fa companyia. Quines ganes de veure les fotos. Que l'últim tram final sigui igual d'espectacular.

Muamuamuamuamua

pepGIRONA dijo...

hei noieta!!!!!!
Sisisisisssi hem vist mooolts d,ossos! i no, no s,ens han cruspit! jeje be, crec que si es per algu, no es perque estiguem mes prims... jeje pero potser perque entre ells no es menjen, i amb aquestes barbes, potser s,han confos!! jeje la questio es que les fotos parlaran per si soles!! garantitzat!! jeje una gran abracada!!

pepGIRONA dijo...

hola mireiiiia!! jeje avui dius que estas espessa??? nomes avui.. jajaja ;-) ha anat moooolt be! llastima que aixo s,hagi acavat! ara toca Iceland!! queden 4 dies per agafar l,avio de tornada a casa, espero que ens veiem algun dia, avans d,agafar l,altre vol!! un petonas

pepGIRONA dijo...

hei senglanoooot!! jejeje canya canya!! hem fet el que hem pogut!! i no ha sigut poc, crec!! en quant el salmo... jajajaja, be ja t,aexplicare l,historia en privat que em fa vergonya!! jajajaja encar ric quan hi penso!! jajaja
lo de la postal ja vas una mica tard!! jeje see you soon

pepGIRONA dijo...

Hooola Bel!!!!
Jo tambe tinc moltes ganes de penjar-les!!! crec que ha sortit prou bona feina! espero poder pujar agun dia per vic, avans de tornar a marxar cap a iceland! i a veure si no estas de holidays! com sempre! jejeje es broma com no! una abracada molt gran i fins aviat!

Roger dijo...

Collooooons company quines afotos!...ja em puc anar buscant una altra feina jeje.
Que vagi molt bé per Iceland, vinga a disfrutar!!!
Una abraçada

lalluna dijo...

Que guapes!!! tela!!!

A veure si conectes el mòbil, saps que és o ja t'has oblidat?! jeje

pepGIRONA dijo...

hola mossaaa!!!
soc a Iceland! en quan torni a spain, segur passo per vic!!! cuideu-vos!!!

Rodrigo dijo...

Buenisima experiencia
Buenisimas fotos
Bueenisima idea

las cosas que uno quiere, no estan lejos de cumplirlas cuando te decides a hacerlas,

exito!!!

Rodrigo

pepGIRONA dijo...

Hola rodrigo!!!!!
por supuesto!!!!! una vez te decides no es dificil hacer lo que uno quiere!!!! Muchas gracias por passarte por aqui!!! y de verdad encantado de conoceros!! suerte en new york!!

Albums de fotos al Flickr