©Todas las imagenes de esta pagina tienen los derechos reservados

Quines llums hi deu haver en aquest petit planeta blau?

Fa qüestió d'uns 9 anys, vaig decidir que la meva il.lusió a la vida no era treballar i portar una vida sedentaria, (cosa que no vol dir que la portés) tot al contrari, però ni tan sols volia imaginar que se mi podia tornar.

Viatjar pel món i poder fotografiar les emocions de qui he tingut aprop,vaig coneguen per el camí o he trovat en cada moment, ha estat quelcom que sempre m'ha atret, i que he aprofitat per fer-ho sempre que n'he tingut ocasiò.

Aquest GRAN (Per mi) projecte, es tracta d'intentar captar i transmetre, amb les meves fotos, tota classe de cultures, races o el que sigui que pugui trobar-me al llarg d'aquest viatge. No sé els anys que en principi em caldria per completar la meva ruta. Però u anirem veien en els mons diferents...

El dia 14 de Març de 2012 agafo l'avio que em portara espero a un munt de mons diferents. Espero qeu els compartim encara que sigui per aquest medi. COm deia el colega de la peli d'Hacia rutas salvajes: LA FELICITAT NOMÉS ÈS REAL CUAN ES COMPARTEIX....








Precios Bernat pescaire

martes, 24 de noviembre de 2009

Propera parada: Turquia

Doncs pel que sembla, ja porto massa dies per aquí...
He decidit despres de rumiar bastant, que podria estar bè, anar a veure que tal es la tardor a Turquia.
Sincerament, no se pas, si hi arribaré, perquè, avans d'aquest pais, voldria fer algunes parades a Italia (Dolomites), Slovenia, Croacia, Bosnia i Grecia. M'enporto el cayac, els esquis i el material d'escalada. Aixi doncs, ja veurem si hi haura temps per tot.

El temps que estaré fora sera, del 27/11/09 fins a mitjans o finals de gener.
El que està clar es que el dia 5 de febrer de 2010, Marxem a Mexic a la zona de Baja California a navegar-hi durant un mes amb cayac... Tot i que això son figues d'un altre paner, no em podrè passar d'aquesta data!!!

Fins aviat!!

2 comentarios:

Bel Arimany dijo...

Voltador!!!!
Això ja comença a ser digne d'estudi!!! jajajaja
I com sempre no et moques amb mitja màniga!
Sort que ens veurem les cares (PER FI, JA ERA HORA!!!!) abans que comencis la nova aventura.
Com sempre esperem fotos de tot.

Muaamuaaa

Anónimo dijo...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

Albums de fotos al Flickr