©Todas las imagenes de esta pagina tienen los derechos reservados

Quines llums hi deu haver en aquest petit planeta blau?

Fa qüestió d'uns 9 anys, vaig decidir que la meva il.lusió a la vida no era treballar i portar una vida sedentaria, (cosa que no vol dir que la portés) tot al contrari, però ni tan sols volia imaginar que se mi podia tornar.

Viatjar pel món i poder fotografiar les emocions de qui he tingut aprop,vaig coneguen per el camí o he trovat en cada moment, ha estat quelcom que sempre m'ha atret, i que he aprofitat per fer-ho sempre que n'he tingut ocasiò.

Aquest GRAN (Per mi) projecte, es tracta d'intentar captar i transmetre, amb les meves fotos, tota classe de cultures, races o el que sigui que pugui trobar-me al llarg d'aquest viatge. No sé els anys que en principi em caldria per completar la meva ruta. Però u anirem veien en els mons diferents...

El dia 14 de Març de 2012 agafo l'avio que em portara espero a un munt de mons diferents. Espero qeu els compartim encara que sigui per aquest medi. COm deia el colega de la peli d'Hacia rutas salvajes: LA FELICITAT NOMÉS ÈS REAL CUAN ES COMPARTEIX....








Precios Bernat pescaire

domingo, 25 de marzo de 2012

Thailandia

Hola from Thailand!!!

Be podria dir que ja soc a thailandia..... Pero, tot i que ja fa una setmaneta que he arribat, crec que encara no acavo de creurem-ho.... De fet, fa 7 dies que soc a Koh Phi Phi island i total avui, he anar a visitar long beach. Tan sols està a 30 minuts caminant d'on treballo.
Normalment tinc unes 3 horetes de descans al dia, treball0 de 7:00 a 22:00. Aixi que no se si no hi habia anat fins ara perque no he tingut temps o perque no estic del tot convençut d'estar aqui i necessitava situar-me.... :)
Crec que es mes la segona opció, perqué realment si busco temps segur que el trovaria. Peró ara que ho penso.... Si tingues mes tempes, segurament aniria a bussejar..... jejeje
Intentaré penjar alguna foto d'on dormo i d'on treballo. de moment us passo els links per veure alguna foto de Bangkok i de Phi Phi.

Un saludu des del paradis!!!!!
http://www.flickr.com/photos/pepgirona/sets/72157629657772519/ (BANGKOK)
http://www.flickr.com/photos/pepgirona/sets/72157629657868607/ (PHI PHI)

8 comentarios:

Bel Arimany dijo...

És maku el paradís! Però volem més documents gràfics per acabar-nos de sentir una mica més miserables sense la calor i les aigües d'aquests llocs! jajajajaja
L'horari que fas, és per que també fas nocturnes? O no ho entenc.
Tenir una guia turística personal per Bangkok és un "luju" jejejejeje.

More please! Miss U! Muuuuaaa

PD: dissabte 7 d'abril començo la meva temporada sota l'aigua. Ja et diré la temperatura per que comparis, tot i que no crec que passi dels 12º (em poso escalfadors i bufanda????)

pepGIRONA dijo...

Maca!!!! Estic en ello!!! vaig fent un recopilatori! intentaré penjar-ne alguna més!! ja explicaras que tal l'aigueta!! jo crec qeu els escalfadors no t'aniran malament del tot!!!! jejejeje dona records al teu mossu! I al personal de grassisub!! un petonarruuu!! dema bussejo amb una noia de figueres!! Aibala!!!

Berna i Georgina dijo...

Pepp! Però el paradís no estava a l'Empordà? jaja allà a prop del Cap de Creus... a Cala Jòncols potser.. jeje De moments naltres ens dediquem més a l'escalada q al submarinisme però hi tornarem! jaja Q disfrutis i facis molt bones fotos per Thailandia!
PD: T'exploten o què? jaja q són aquests horaris? Apa passiu bé! :)

Bel Arimany dijo...

Hola wuapu!
Ja fa uns dies que vaig fer la primera de la temporada al Baix de Cols, la que vam fer nocturna amb tu l'any passat, si home aquell picnic tan nostrat! ;)))
Res, per que comparis: temperatura de l'aigua 13,9º, temps d'immersió 30', vaig passar d'estar-hi més estona. Ideal per sortir i escalfar-te amb el solet a dalt la barca. De moment res més a sota l'aigua.
Com va tot? Esteu ja recuperats del "susto" abans del vostre cap d'any? T'has mullat com ha fet l'Anna Tai?

Miss U - Muuuuuuuuuuaaaaaaaaaa

PD: T'escric llarg i estès al privat.

Anónimo dijo...

Un paradis

Loli

Darhonsky! dijo...

Pep segueix aixi, es a dir, lavida que tens es la millor i sensa dubte!
Cuidet moolt que des d'aqui eguim les teves aventures! :)

Unknown dijo...

hola ! you should update the blog haa !

Unknown dijo...

Pep,i am heartedly so proud of you,not just only because of your sweetness as your kindness,gentle😊of course because of just the way you are..as in proud because you really love your job,your adventures not only to see or to travel around the world but you love that way because thats way searching your happiness..and that is your job.your totaly have perfect package in your life...that is verry sweet,respectful and super hard working..you never regrets never give how hard how far how deep that part of your job.pep,your soooo amazing person ever..😊 stay humble and always take care may you godbless always and to your job or adventure...😊😊😊

Albums de fotos al Flickr