©Todas las imagenes de esta pagina tienen los derechos reservados

Quines llums hi deu haver en aquest petit planeta blau?

Fa qüestió d'uns 9 anys, vaig decidir que la meva il.lusió a la vida no era treballar i portar una vida sedentaria, (cosa que no vol dir que la portés) tot al contrari, però ni tan sols volia imaginar que se mi podia tornar.

Viatjar pel món i poder fotografiar les emocions de qui he tingut aprop,vaig coneguen per el camí o he trovat en cada moment, ha estat quelcom que sempre m'ha atret, i que he aprofitat per fer-ho sempre que n'he tingut ocasiò.

Aquest GRAN (Per mi) projecte, es tracta d'intentar captar i transmetre, amb les meves fotos, tota classe de cultures, races o el que sigui que pugui trobar-me al llarg d'aquest viatge. No sé els anys que en principi em caldria per completar la meva ruta. Però u anirem veien en els mons diferents...

El dia 14 de Març de 2012 agafo l'avio que em portara espero a un munt de mons diferents. Espero qeu els compartim encara que sigui per aquest medi. COm deia el colega de la peli d'Hacia rutas salvajes: LA FELICITAT NOMÉS ÈS REAL CUAN ES COMPARTEIX....








Precios Bernat pescaire

martes, 4 de noviembre de 2008

El projecte tira endavant pro avans...

Està clar que el projecte tira cap endavant, pro també està clar que l'any que be s'han de fer vacances...
jeje Be dons estem preparant una "expedicio" per Alaska.
S'han de pulir alguns detalls pro en principi la idea es anar a fer una ruta amb Kayak completament autonoms, durant un mes per les costes d'aquest bast pais, i també, la de fer un reportatje fotografic que a la tornada ens agradaria poder compartir amb qui en tingui ganes.
Anire penjant aqui, el progres dels preparatius de l'expedició.

15 comentarios:

Anónimo dijo...

JO ESTIC EM TU! TAMBE MAGRADARIA PODER REALITZAR UN SOMNI COM EL TEU .ESPERU KE TINGUIS MOLTA SORT I POGUIS DUR A TERME EL TEU SOMNIS FELICITATS!!

pepGIRONA dijo...

moltes gracies!!! poder es voler!!!
nomes es qüestió de prioritats!! T'animo a que tiris endavant el que mes desitgis!
Merci per escriure

JEC dijo...

hola Pep:

No se catalan pero espero que no te importe. Ya puedes saber quien soy con la pista. Las fotos muy guapas, pero tu estas un poco colgado con la vida que llevas. deberias casarte y tener hijos, jaja.

Un saludo: José Esteban

JEC dijo...

Ah! aun me tienes que dar algunos consejos de fotografia.

pepGIRONA dijo...

Molt bones!!!
JEJEJE no sabes catalan no???
po eso pedias lo mismo que yo hoy no??? jejeje
ttrankilo yo lo que no se que es, son esas palabras raras que dices... CaSaRSe?? Que es HiJoS??
jeje ya ves la vida hay que vivirla a lo loco, porque es larga pero rapida!!!!
Gracias por lo de las fotos!! y ya sabes que los pocos consejos que pueda darte sobre eso, esta hecho!!!!
Un abrazo!

Anónimo dijo...

Molt xules les fotos!!! A veure si veniu dimecres a casa i continues el curset...

Anims amb el blog!!

queralt dijo...

Ei apassionat de la vida!!
Endavant cap a Alaska, a navegar amb les balenes i caçar salmons amb els ossos!pero oju amb els calamars de 1'85m i 65kg, que son molt agressius!

Una abraçada

Anónimo dijo...

Ei sengla espero s'apigues que si pots arribar a realitzar les teves espectetives, serà tot un pribilegir que hauràs de disfrutar al màxim aquestes amucions!! endavant i sort!!

Anónimo dijo...

Ei raret!jaja m'encanta la foto de l'ull que surts reflexat, és molt original! Bé, de fet totes són una passada. Com a crítica constructiva puc dir que m'agradaria que n'hi haguessin més! Així podríem compartir una diminuta part de les teves grans experiències (i les que et queden!) Espero que et vagi de puta mare el teu projecte i que segueixis fent fotos tan bones com fins ara.

pepGIRONA dijo...

Bones!!!! Moltes gracies! per la critica constructiva!! jeje Tandebó pugui ser aixi i que poguem disfrutar-ne tots, del que surti del darrera de la camara!!!
fins aviat!!! ;-)

Javi dijo...

Hola Senglar!

Cada dia em sorprens més Pep! quan et vaig conèixer no tenies ni puta idea de fer fotos, ara veig en tú el clar exemple que les ganes i motivació et porten lluny, molt lluny... a veure si també em dones clases de foto! ke puc?
i també veig que hi hà qui vol ser la mare dels teus fills! je je je...
Cuida't!

Anónimo dijo...

HOLA, TÚ
EL TEU TIET I JO ESTEM ESPERANT A VEURE SI POSES MÉS FOTOS.
VICTOR 2 FUNCIONA BÈ

Anónimo dijo...

Quina pasada! les fotos.... sense paraules, molt impressionants. El projecte fa molt de temps que et dona voltes al cap i sembla que va agafant cara i ulls. M'ha sorpres q tenim moltes inquietuts semblants xo q jo me las quedaré a dins i tu les faràs realitat. Ànims i endavant q vida només i a una i per intentar vivir-la com un vol i no com marca la societat. Q tot vagi molt be i els que no ens atrevim a donar el pas doncs seguirem el teu blog com si fos nostre.

pepGIRONA dijo...

Mooolt bones a tots/es!!! Ostia!! moltes gracies!! obrir el blog i poder veure aquests comentaris fa que em motivi a continuar intentar fent "afotos" javi, no crec que calgui fer cap "curs" fots fotos que son una canya!!! per qui vulgui veure i corroborar, hi ha un enllaç directe dins el blog, el que es diu AMUNT I AVALL;
El projecte, i tant que va endavant!! i cada cop amb mes ganes!! M'encantara poder compartir amb tothom les meves il.lusions i inquietuts...
GRACIES...

sonia dijo...

fotos apassionants però més apassionant és saber al que vols dedicar el teu temps, tenir-ho clar basicament. M'ha agradat molt el blog. sort... molta!

Albums de fotos al Flickr