©Todas las imagenes de esta pagina tienen los derechos reservados

Quines llums hi deu haver en aquest petit planeta blau?

Fa qüestió d'uns 9 anys, vaig decidir que la meva il.lusió a la vida no era treballar i portar una vida sedentaria, (cosa que no vol dir que la portés) tot al contrari, però ni tan sols volia imaginar que se mi podia tornar.

Viatjar pel món i poder fotografiar les emocions de qui he tingut aprop,vaig coneguen per el camí o he trovat en cada moment, ha estat quelcom que sempre m'ha atret, i que he aprofitat per fer-ho sempre que n'he tingut ocasiò.

Aquest GRAN (Per mi) projecte, es tracta d'intentar captar i transmetre, amb les meves fotos, tota classe de cultures, races o el que sigui que pugui trobar-me al llarg d'aquest viatge. No sé els anys que en principi em caldria per completar la meva ruta. Però u anirem veien en els mons diferents...

El dia 14 de Març de 2012 agafo l'avio que em portara espero a un munt de mons diferents. Espero qeu els compartim encara que sigui per aquest medi. COm deia el colega de la peli d'Hacia rutas salvajes: LA FELICITAT NOMÉS ÈS REAL CUAN ES COMPARTEIX....








Precios Bernat pescaire

martes, 15 de diciembre de 2009

3 minuts a sarajevo

Estic trist...
3 minuts ha sigut el que ha tardat algu a trencar el vidre de la finestra de la furgo i robar-me la camara, amb tota la bossa amb les optiques.... Aqui s'hacava el viatge... QUINA PUTADA.
Segurament s'acavi aki tambe el penjar mes fotos en el blog. Ha estat be mentre ha durat...
See you soon

3 comentarios:

Bel Arimany dijo...

Voltador!!!!!!!!

NO POT SER!!! Com pot haver-hi gent tan desgraciada???? ojala li foti un bon mal de ventre al que t'ha robat.
Sap molt de greu per el mal rato i per la put.... que t'han fet.

Un petonàs immens.

lalluna dijo...

pep! quina putada putadíssima! em sap molt greu, però tu tranquil. potser s'acaba aquest viatge però en vindran molts més!!

un peto meu i de part del Marc.

( ofereix la seva càmara, per anar tirant, perqué acabis els teus viatges)

Javi dijo...

Hola Senglar!!!!!

Tu tranquil, això només es una pausa en el camí i com tu dius a la foto del riu, "tot ha de fluir" fluirà i com tu bé saps després de la tempesta els rius van carregats... Quina canya de fotos!

Apa endavant!!!! riu avall!

Albums de fotos al Flickr