©Todas las imagenes de esta pagina tienen los derechos reservados

Quines llums hi deu haver en aquest petit planeta blau?

Fa qüestió d'uns 9 anys, vaig decidir que la meva il.lusió a la vida no era treballar i portar una vida sedentaria, (cosa que no vol dir que la portés) tot al contrari, però ni tan sols volia imaginar que se mi podia tornar.

Viatjar pel món i poder fotografiar les emocions de qui he tingut aprop,vaig coneguen per el camí o he trovat en cada moment, ha estat quelcom que sempre m'ha atret, i que he aprofitat per fer-ho sempre que n'he tingut ocasiò.

Aquest GRAN (Per mi) projecte, es tracta d'intentar captar i transmetre, amb les meves fotos, tota classe de cultures, races o el que sigui que pugui trobar-me al llarg d'aquest viatge. No sé els anys que en principi em caldria per completar la meva ruta. Però u anirem veien en els mons diferents...

El dia 14 de Març de 2012 agafo l'avio que em portara espero a un munt de mons diferents. Espero qeu els compartim encara que sigui per aquest medi. COm deia el colega de la peli d'Hacia rutas salvajes: LA FELICITAT NOMÉS ÈS REAL CUAN ES COMPARTEIX....








Precios Bernat pescaire

jueves, 28 de octubre de 2010

El fred ja és aquí!!


S'ha acabat l'estiu? la calor?
Els dies llargs, es van apagant mica en mica, els colors es tornen marrons, verds foscos, grisos...
He estat 5 mesos a Cala Jóncols, 1er amb el cayac per sobre l'aigua, coneguen gent molt interessant, com el Sr. Eduard Marqués, amb qui recordo, haver compartit riures, alguna nit veien com brilla el placton, amb una colla d'amigues, o sopant les oblades que havia pescat de camí a Jóncols... També em venen al cap, les barbacoes que hem fet amb en Javi, Pepe, Gemma... "diumengers total" Però era divertit! Jóncols...
A partir del setembre he estat sota l'aigua, coneguen un altre món, gràcies a la gent d' Euro-Divers.(Ian, Martine, Xavi, Etienne, Basti) I de la ma de la Silvia, compartint Soja, he intentat aprendre a ser una mica peix, ella m'ha ensenyat a estimar aquest món blau... Gaudint junts, veien grans Meros, Barracudes, Dentols, Llagostes,Congres, Morenacas (com diu ella), i també, com no, dels petits Nudibranquis... Quelcom, que ningú més com ella sap trobar. Per això Des d'aquí, vull agrair-li especialment, que l'estiu hagi pogut ser tant especial.

Ara, assegut, en el sofà de casa, repassant tants dels moments, passats en aquella mena d'illa. Rumiant, que tocarà ara?... Crec que en tinc una idea, però l'hivern serà llarg...
Intentaré de gaudir-lo també, amb l'escalfor dels que m'envolten...

4 comentarios:

Unknown dijo...

Bones Pep, sóc la filla de la Montse, vaig parlar amb tu quan exposaves a Santa Coloma que vam estar comentant les teves fotos.
Felicitats pel blog, m'ha encantat, per això et passo un poema de Joan Margarit que m'agrada molt, sovint les fotos i la poesia s'assemblen.

GAROTA:
Sota l'aigua poc fonda de la costa
ancoro la cuirassa.
No faig nacre, ni perles, la bellesa no m'importa: sóc un guerrer de dol que, amb negres llances, s'amaga en una escletxa de la roca.
Viatjar es arriscat però, a vegades, em moc amb les espines fent de crossa i em rebolquen, maldestre, les onades.
En el mar perillós busco la roca d'on ja no moure'm mai. Dins l'armadura sóc el meu propi presoner: la prova de com fracassa, sense risc, la vida.
A fora hi ha la llum i el cant del mar.
Dins meu, la fosca: la seguretat.

Gràcies per les fotos i molta sort, de vegades no és fàcil perseguir el què vols...

Anna

pepGIRONA dijo...

Hola Anna!
Moltes gràcies per el poema, i per els ànims! tens rao que no és fàcil,
Peró, la garota be que s'arrisca! Haurem de deixar-nos portar per algun temporal de llevant i a veure que passa!!
Una abraçada

Anónimo dijo...

Moltes gracies per les teves paraules....m'en alegro de que hi hagi algu que agraeixi les coses!!!
I...Gracies a tu tambe, Pep...perque sense tu, aquest estiu a Cala Joncols hagues sigut molt i molt dur.

Javi dijo...

Titán, salta ja del sofà i aprofita les muntanyes que tenim aprop per deixar-te anar amb els esquís amunt i avall...Una abraçada!

Albums de fotos al Flickr