©Todas las imagenes de esta pagina tienen los derechos reservados

Quines llums hi deu haver en aquest petit planeta blau?

Fa qüestió d'uns 9 anys, vaig decidir que la meva il.lusió a la vida no era treballar i portar una vida sedentaria, (cosa que no vol dir que la portés) tot al contrari, però ni tan sols volia imaginar que se mi podia tornar.

Viatjar pel món i poder fotografiar les emocions de qui he tingut aprop,vaig coneguen per el camí o he trovat en cada moment, ha estat quelcom que sempre m'ha atret, i que he aprofitat per fer-ho sempre que n'he tingut ocasiò.

Aquest GRAN (Per mi) projecte, es tracta d'intentar captar i transmetre, amb les meves fotos, tota classe de cultures, races o el que sigui que pugui trobar-me al llarg d'aquest viatge. No sé els anys que en principi em caldria per completar la meva ruta. Però u anirem veien en els mons diferents...

El dia 14 de Març de 2012 agafo l'avio que em portara espero a un munt de mons diferents. Espero qeu els compartim encara que sigui per aquest medi. COm deia el colega de la peli d'Hacia rutas salvajes: LA FELICITAT NOMÉS ÈS REAL CUAN ES COMPARTEIX....
Precios Bernat pescaire

jueves, 17 de febrero de 2011


Convocatoria de cursos d'iniciaciò a la fotografia digital a Vilobí d'onyar.

Podeu clicar sobre la fotografia i tenir les dades per poder apuntar-vos 'hi!!

Si esteu interessats el mail es espepleo@hotmail.com i el telefon 606552661.

Salut!!!!!!!

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Bones Pep!!!!!
Segur que no saps qui soc perque parle en catala, pero si hablo en castellano y desde Alicante ¿sabes quien soy????? Si ese jefe pesado que tuviste durante un tiempo. COmo va eso. Hace tiempo que esperaba contactar contigo pero la historia de siempre del tiempo nuca lo hago, pero hoy he dicho que ya no pasaba mas tiempo sin dar señales de vida. ¿por donde paras ahora? ¿ y que haces????
Espero que todo te vaya bien
Un abrazo
Jose

Javi dijo...

Ja m'agradaria apuntar-me i que m'ensenyis a fer bones fotos, però on collons està aquest poble de Viloví????
Una abraçada Senglar!!!!

Anónimo dijo...

i aquí murió el blog del gran fotografo...

Albums de fotos al Flickr