©Todas las imagenes de esta pagina tienen los derechos reservados

Quines llums hi deu haver en aquest petit planeta blau?

Fa qüestió d'uns 9 anys, vaig decidir que la meva il.lusió a la vida no era treballar i portar una vida sedentaria, (cosa que no vol dir que la portés) tot al contrari, però ni tan sols volia imaginar que se mi podia tornar.

Viatjar pel món i poder fotografiar les emocions de qui he tingut aprop,vaig coneguen per el camí o he trovat en cada moment, ha estat quelcom que sempre m'ha atret, i que he aprofitat per fer-ho sempre que n'he tingut ocasiò.

Aquest GRAN (Per mi) projecte, es tracta d'intentar captar i transmetre, amb les meves fotos, tota classe de cultures, races o el que sigui que pugui trobar-me al llarg d'aquest viatge. No sé els anys que en principi em caldria per completar la meva ruta. Però u anirem veien en els mons diferents...

El dia 14 de Març de 2012 agafo l'avio que em portara espero a un munt de mons diferents. Espero qeu els compartim encara que sigui per aquest medi. COm deia el colega de la peli d'Hacia rutas salvajes: LA FELICITAT NOMÉS ÈS REAL CUAN ES COMPARTEIX....
Precios Bernat pescaire

lunes, 3 de enero de 2011

Cotxa cuablava (Tarsiger cyanurus)


Aquest diumenge passat, al mati vaig anar amb en Pau, a veure un ocell bastant Estrany de veure a Catalunya.
De fet es la segona vegada que es veu.
Sembla ser que en món dels ornitòlegs, està portant cua, perquè l'hi han posat una anella a la pota. La veritat es que em sembla malament, per el sol fet, de què l'animal, després d'haver vingut segurament de Sibèria, ha tingut de patir que l'hagin agafat per col·locar-li l'anella...Tot i ser semblar un Pradal, Em sap greu que l'hagin anellat ... Jo no soc ornitòleg! i com el que si soc es fotògraf, li he fet alguna foto! espero que us agradi! (Sense l'anella quedaria millor, SEGUR)..
Per cert us passo algun link per si us interessa saber més sobre la Cotxa cuablava.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

molt bones!

pepGIRONA dijo...

Hola!!! molt bones??? gràcies!!!! jeje

Anónimo dijo...

les fotos.
I el viatges? ha hagut un paron?

pepGIRONA dijo...

HOoola!
MOltes gràcies! :)

Ai els viatges...... De paron res!!! Tot i qeu tinc un monas de marxar qeu em costa retenir-me!!! jeje. S'esta preparant una de ben grossa!!! :) estic preparant vaya.
Ara toca treballar i fer tots el preparatius per marxar una temporada espero que mooolt llarga....
Pero.... CArpe diem!!!

Albums de fotos al Flickr