©Todas las imagenes de esta pagina tienen los derechos reservados

Quines llums hi deu haver en aquest petit planeta blau?

Fa qüestió d'uns 9 anys, vaig decidir que la meva il.lusió a la vida no era treballar i portar una vida sedentaria, (cosa que no vol dir que la portés) tot al contrari, però ni tan sols volia imaginar que se mi podia tornar.

Viatjar pel món i poder fotografiar les emocions de qui he tingut aprop,vaig coneguen per el camí o he trovat en cada moment, ha estat quelcom que sempre m'ha atret, i que he aprofitat per fer-ho sempre que n'he tingut ocasiò.

Aquest GRAN (Per mi) projecte, es tracta d'intentar captar i transmetre, amb les meves fotos, tota classe de cultures, races o el que sigui que pugui trobar-me al llarg d'aquest viatge. No sé els anys que en principi em caldria per completar la meva ruta. Però u anirem veien en els mons diferents...

El dia 14 de Març de 2012 agafo l'avio que em portara espero a un munt de mons diferents. Espero qeu els compartim encara que sigui per aquest medi. COm deia el colega de la peli d'Hacia rutas salvajes: LA FELICITAT NOMÉS ÈS REAL CUAN ES COMPARTEIX....








Precios Bernat pescaire

domingo, 11 de marzo de 2012

Compte enrera

Som diumenge onze del vespre...
Queden 3 dies que perquè agafi el vol que em portarà a no se exactament a on... :) Be, de fet en tinc una petita idea...
El nom genèric seria Sud est Asiàtic.
Si el que us interessa quelcom mes específic, us diré que arribo el dia 17 de març a Bangkok i després d'algun dia, marxaré cap al Paradís.... :) El lloc es diu Ko Phi Phi island.
Per situar-vos: Son unes petites illes al sud/oest de Thailandia a unes 14 hores de la capital amb Bus. Aprop de la ciutat de Phuket o Krabi, a una hora i mitja mes o menys de cada lloc amb ferry. Potser us sonarà una mica més si parlem que es on es varen rodar les pel.licules The beach o una de les James bond on sortia un pedra al mig de l'aigua mes ample de dalt que de la part de baix.
Us preguntareu i que hi vas a fer? Doncs la idea es anar-hi una temporada a treballar com a instructor de submarinisme. Aquest lloc està considerat el segon millor lloc per practicar el busseig de Thailandia. Podeu venir a comprovar-ho!!! :)
En fi... Queden uns cuants dies per aixó. Espero poder explicar-vos algu mes algun dia abans!
i ja penjaré alguna foto cuan hi arribi perquè us en feu una idea... Crec que tindré temps de fer-ho entre inmersió i inmersió.

6 comentarios:

Marc Consul dijo...

Em sembla genial Pep!!
Com et vaig dir, ja vindre a celebrar el meu aprobat de instructor, a aquestes illes tan maravelloses!

Salut!

pepGIRONA dijo...

Bones Marc!!
Aixi ho espero!! ens veiem aviat per el paradis!!

Salut i molta sort amb el curs!!!

Bel Arimany dijo...

En fi, que no saps pas com t'enyoraré... Jo que esperava fer alguna immersió més amb tu abans que marxessis. Haurem de venir a veure si son gaire lletges aquestes illes!

Pobre de tu eu no ens mantinguis informat i ens facis envaja verda amb les fotos del paradís. I si no et connectes que sigui per que la connexió a internet va amb carbonet!

Bon viatge i a disfrutar el somni!

Muuuuuaaaaaa - Miss U

pepGIRONA dijo...

Bel!!!
:)Igual et penses que t'escaparas que et vingui a veure abans no marxi!!! Et sembla si esmorzem dimecres??? em sap greu que vaig molt de cul aquests dies!!!! Crec que no estarà malament si les inmersions que fem siguin alla!! ;)
MUUUUUAAAAAA

Bel Arimany dijo...

Ja saps que no em puc escapar, però et convidaré a un te o una camamilla i a galetetes...

Passa quan vulguis (o puguis ;))))

Muuuuaaa

Anna dijo...

Wapoo!! Ja no em queda massa res per dir-te que no t'hagi dit ja!
Saps que ara em tindràs encara més a prop.
I et seguirem siguis on siguis.. ja ho saps!

Un petonarru i em deus una abraçada, no te'n oblidis!!
Anna

(des de casa, a Koh Tao ;)

Albums de fotos al Flickr